👈 تبلیغات: بدون تبلیغ 👉

پاورپوینت در مورد کارگاه آشنایی با افزودنی های مواد غذایی

ارتباط با ما

... دانلود ...

توضیحات محصول

پاورپوینت در مورد کارگاه آشنایی با افزودنی های مواد غذایی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 44 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 

کارگاه

آشنایی با افزودنیهای غذایی

سخنران :

دکتر مهدی کدیور

دانشیار گروه صنایع غدایی

دانشگاه صنعتی اصفهان

خرم آباد- تیرماه 1388

سابقه:

به قدمت دوددادن، نمک سودکردن و تخمیر

تعریف:

مواد غیرمغذی که عمداً و به مقدار کم به محصول اضافه می شوند.

تاثیر:

بهبود خواصی مانند ظاهر و بافت، رنگ و بو، طعم، قابلیت نگهداری و ...

مقدمه

عمدی

ترکیبات GRAS : دارای سابقه طولانی مصرف هستند

ترکیبات جدید و سنتز شده: مصرف آن ها مستلزم دریافت مجوز است.

غیرعمدی (آلودگی)

هر دو دسته می توانند خطرناک باشند

تقسیم بندی افزودنی ها

باعث کاهش اتلاف موادغذایی و ایجاد ضایعات می گردند.

نقش خود را به خوبی ایفا نمایند.

برای پوشاندن عیب محصول به کار نرود.

باعث کاهش ارزش غذایی محصول نشود.

درحالتی که با رعایت بهداشت نقش آن ها ایفا شود، به کار نروند.

روش شیمیایی یا دستگاهی برای اندازه گیری آن ها موجود باشد.

خواص افزودنی ها

پاورپوینت در مورد چالشهاي تحقق تجارت الکترونيکي در ايران و راهکارها پاورپوینت در مورد مهدويت پاورپوینت در مورد پايش پاورپوینت در مورد مهندس سيد هادي ميرميران