👈 تبلیغات: بدون تبلیغ 👉

استانداردهای تغذيه اي مديريت بخش غذا در بیمارستان های کشور

ارتباط با ما

... دانلود ...

توضیحات محصول

استانداردهای تغذيه اي مديريت بخش غذا در بیمارستان های کشور

فرمت فایل:ورد{فایل ویرایشی}تعداد صفحات:26صفحه

بخشی از متن:

 مقدمه

 استاندارد پرسنل واحد تغذيه بيمارستان

 استاندارد طراحی منوی غذایی و استاندارد های مواد غذایی اولیه

 استاندارد ثبت و سفارش غذا

 استاندارد خرید مواد اولیه

 استاندارد مواد غذایی خريداري شده

 استاندارد رژیم هاي غذایی درمانی

 استاندارد انتقال مواد غذایی اولیه به آشپزخانه و درخواست از انبار

 استاندارد انبارسازي و نگهداری مواد غذايی

 استاندارد آماده سازي مواد غذايي

 استاندارد طبخ غذا

 استاندارد بسته بندی، توزیع و جمع آوری پس ماند غذا

 استاندارد مهمانداری و نحوه سرو غذا، میان وعده ها و نوشیدنی ها

 استاندارد خدمات غذایی سلف سرویس( رستوران )

 استاندارد بوفه فروش مواد غذايي بيمارستان

 استاندارد تجهیزات آشپزخانه

 لیست تجهیزات آشپزخانه بیمارستان

دانلود پاورپوینت قوّه قضائیه درس ششم مطالعات اجتماعی پایه هشتم دانلود پاورپوینت آسیب های اجتماعی و پیشگیری از آنها درس پنجم مطالعات اجتماعی پایه هشتم دانلود پاورپوینت وظایف دولت درس چهارم مطالعات اجتماعی پایه هشتم دانلود پاورپوینت ساختار و تشکیلات دولت درس سوم مطالعات اجتماعی پایه هشتم